Tack vi hör av oss

    Om oss

    Jag som driver Vasstaktäckaren heter Lorant Toth. Jag och är den tredje generationen av vasstaktäckare i vår familj. Jag kommer ursprungligen från Ungern, där vasstakläggning har en lång stolt tradition. Sedan 2007 bor jag och verkar i Sverige och Danmark.  

    Redan som pojke var jag med och lade vasstak tillsammans med min pappa och farfar. Det var då jag fick lära mig allt det som man måste veta om man ska lyckas som vasstaktäckare: Hur man väljer material av absolut högsta kvalitet, och hur man uppnår det bästa resultatet. Som vasstakstäckare är jag ansvarig för såväl kvaliteten på vassen som det arbete som utförs och vi arbetar alltid med högsta möjliga kvalitet både i vass, när det kommer till arbete och underhåll av tak. Min långa erfarenhet som vasstaksläggare har gjort att jag lagt tak i många olika stilar och på olika typer av hus.

    Vi arbetar alltid med att förfina metoder för läggning av tak och strävar efter att leda utvecklingen när det kommer till att lägga traditionella vasstak med så bra och hållbara tekniker som möjligt.

    Sedan 2007 har mitt företag växt och därmed min kundkrets. Jag jobbar idag näst intill året runt i både Danmark och Sverige. Och har registrerade företag i båda länder. Vi är medlemmar i Svenska Vasstaktäckarföreningen.